rebecka

retur

Kategori: Allmänt

idag har jag ine gjort allt för mycket. var på uppläring på bytte och retur idag hade teori och bakvakt med sara. sara är super söt super kort och super bra på att lära ut. hon har jobbat på ikea i 9 år.
tänk om man blir fast på ikea i 9 år. det är tragiskt.
det käns som att 8 timmar är nog iallfall med all info som man skulle ta in i dag.. haha är så trött nu men jag kan inte gå och lägga mig för att bollaran (norska bullar) står på jäsning. haha får se hur dom blir vet inte, tror jag dödade jästen. aja dom luktar gott iallfall.

imorgon jobbar jag på VUF2 i 6 timmar och på lördag jobbar jag på VUF1 i 9 timmar inget jag ser fram emot med tanke på vem jag ska jobba med. men jobb är jobb och så ska det väll va. varför kan jag inte bara släppa det och låta bara blåsa bort. Gaaah, idag är jag så där trött på mig själv, REBECAK SLÄPP DET!
men vart ska mitt liv ta vägen.
för övrigt har jag inte träffat amanda på 2 dar men vi sover i samma säng ganska tragiskt faktiskt och snart flyttar hon hem. HUR SKA DE GÅ. men jag flyttar ju in hos världens bästa IKEA-korv, jennifer och co. shit jag glädjer mig. men med tanke på att amanda lämnar mig om 2 veckor gör ont i hjärtat. för övrigt har hålland ringt mig 2 ggr denna vecka men jag  jobbade båda gångerna och när jag sedan försöker ringa tillbka svara dom inte shit håll tummaran eller be en bön. båda två funkar inte det lärde jag mig föra gången jag bad om det!

Asså shit de här var typ de längsta inlägget jag har skrivigt på svin länge. men det va ju så länge sen jag skrev så det får jämna ut sig så.  nu står bollaran i ungnen och jag ska snart gå och sova men inte somna för jag ska ska träffa amanda. 

Och jag åker hem om 3 veckor. för då fyller anders och amnda vuxna.

Kärlek / r