rebecka

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag. Vaknade till ett sms som jag hade fått av Elin. Det gjorde mig glad. Hon är nu med Jennifer och Jossan i Sydney och har det nog hur underbart som helt dricker vin i solskenet. åååh. mina tankar är hos dom medans jag är kvar här i Åre i snön och kylan. Fick ett samtal av pappa, ett sms av viktor och ett samtal från Lisa, det avr aldeles för länge sen. Älskar mobiltelefoner ibland.
Sen filmade vi lite till dramat till skolaprojektet. Sen somande jag i Linneas och Jacobs soffa på brunkulla och vakande av att Samuel kastade en mobil rakt i magen på mig. Men lika glad är jag för det.
Sen tog jag mig i kragen gick om lämande bil nykeln till Clara som skulle till sjukgymnasten med sin rygg.
sedan tog jag telefonen och ringde till min mor. Det var ett toppen samtal. Vi pratade inte om någonting i egntligen men det fick mig nog att ines hur mycket jag faktiskt älskar henne.
( jag vet att du kommer att läsa deta mamma)
Bara få höra din röst och ditt skratt i telfonen gjorde mig glad. Att du sen sa att du hade hittat en pojkvän till mig visar bara att du inte har förändrat dig. Att du är rak på sak. Du bjuder hem goda vänner på mat ochs kiter i möten för att du tycker det är tråkigt. Visar att du alltid är och kommer att vara min mamma. min mamma som lagar världens godaste mat. för det är min mammas mat! Och att skvalret hoppar ur din mun, om alla och ingen. Där fick jag klarhet i vart jag har erft det ifrån, konsten att skvalra. Men jag tycker om dig iallfall. ( jag är lite avundsjuk på att Viktor och johanna fick äta av din lasange idag och inte jag)

Folk säger att man inte upptäcker det underbara man har förns man har förlorat det. men jag har inte förlorat någonting, jag har vunnit insikten om hur mycket jag älskar dig.